2023-09-19 07:00Press release

Ikonisk sport-bh nu för vinterträning

Nyhet från Casall: Iconic wool lined sports bra!

Inför säsongens skiftningar har Casall tagit fram en ny version av sin bästsäljande Iconic sports bra, en ullfodrad modell med hög halsringning som är perfekt för löpning och träning utomhus under hösten och vintern.

"Intresset för uteträning har skjutit i höjden de senaste åren, men utomhusträning under de kallare månaderna kan vara obekvämt om du har på dig fel träningskläder. Så vi skapade en sport-bh som presterar även under de tuffaste förhållandena," säger Jessica Rosenquist, tillförordnad Head of Design.

Fodrad med en merinoullsblandning både fram och bak är denna sport-bh med mycket stöd unik! Med den nya Iconic wool lined sports bra håller du dig varm och torr under svettiga träningspass när det är kallt ute tack vare den mjuka ullfleecen med fukttransporterande egenskaper. Över 2 miljoner kvinnor har tränat i originalversionen av Iconic, en bästsäljare som har vunnit flera priser och är Casalls mest populära sport-bh.

"Vår ikoniska sport-bh föddes för 20 år sedan och är fortfarande en av våra bästsäljande sport-bh:ar helt enkelt för att den är oslagbar när det gäller funktion, kvalitet och design. Vi är så glada att denna ullfodrade version nu finns i vår familj av populära sport-bh:ar," säger Jessica Rosenquist.

Casalls produktutveckling, med fokus på innovation och hållbarhet, har resulterat i en ledande position inom sport-bh-segmentet, och den ullfodrade sport-bh:n är den senaste modellen i ett brett utbud av sport-bh:ar, tillgänglig i svart och säsongens färg för AW23, Evening Red.

Casalls Iconic wool lined sports bra finns tillgänglig på casall.com, i Casalls fysiska butiker och i sporthandeln från och med den 19 september. Storlekar finns från XS till XL i svart och Evening Red, med ett rekommenderat pris på 699 SEK.

 About Casall

Om Casall Casall Sport AB startade år 1984 med viljan att utveckla det absolut bästa inom träningskläder och hemmaträningsredskap. Sedan start har kvalitet, design, innovation och en hög etisk standard konsekvent varit i fokus och Casall är idag en ledande auktoritet inom träning i Sverige. Casall säljs på 20 marknader världen över hos bl a Selfridges, El Corte Ingles, Zalando, sportfackhandel och via Casall.com


Contacts

Sofia Brandberg
CMO
Sofia Brandberg