2019-08-13 10:47Press release

CLARION AMARANTEN LANSERAR NYTT HOTELLGYM MED CASALL PRO SOM PARTNER & LEVERANTÖR

Casall PRO har – som ett resultat av ett nära samarbete med Clarion Hotel Amaranten – skräddarsytt och installerat ett nytt gym i hotellets lokaler på Kungsholmen. Clarion kan numera tillföra mervärde till sina gästers hotellvistelse i Stockholm genom att ge tillgång till professionell gymutrustning från Matrix Fitness och Casall PRO i en innovativ gymmiljö.

Sedan Clarion Hotel tog över fastigheten på Kungsholmsgatan 2014 har stora delar av hotellet renoverats men gymmet fick kvarstå i befintligt skick. Hotellets gäster har under åren påpekat att det inte är till belåtenhet vilket Amaranten lyssnade på och tog som ett resultat av denna kontakt med Casall PRO. Som totalleverantör av gymutrustning har vi – efter ett nära samarbete med Amaranten – utformat en träningslokal inredd med högkvalitativ gymutrustning och omklädningsrum i enhetlig stil. En funktionell träningszon som ger hotellgästerna mervärde under sin vistelse genom att erbjuda en träningsupplevelse där kreativiteten får flöda fritt. Allt detta i en miljö som skapar känslan av en industriell lagerlokal i Brooklyn, New York.

”Tillsammans med Casall lanserar vi idag framtidens gym. Att som hotell skapa förutsättningar för att främja våra gästers hälsa och välmående är idag en hygienfaktor, det är därför jag är extremt stolt över vårt nya gym och den kompetenta partner vi hittat i Casall, som besitter åratal av erfarenhet och kunskap kring just träning och hälsa.”

Ulf Cato (VD på Clarion Hotel Amaranten)

Leveransen som anlände i tisdags bestod bland annat av funktionella träningsredskap, träningsgolv i konstgräs, konditionsmaskiner, tillhörande förvaringslösningar och mycket mer. Gymmet är öppet alla dagar och är endast till för hotellets gäster med undantag för de tillfällen som bootcamps, staycations och andra spännande koncept kommer få ta plats i lokalerna.

”Från och med nu kommer våra gäster kunna hitta ny energi, utmana sig själva och höja pulsen i en kreativ och inspirerande miljö. Här står funktionell träning i fokus och med hjälp av utbildning av Casall och deras personliga tränare ska vi på hotellet kunna hjälpa våra gäster att nyttja den nya utrustningen på absolut bästa sätt” avslutar Ulf Cato

”Casall PRO är stolt leverantör och samarbetspartner till Clarion Amaranten. Upplägget utmanar vår högpresterande funktionella utrustning samtidigt som den hjälper deltagarna att vid varje lyft, kast och hopp ta träningen till nästa nivå och därav nå bättre resultat. Vi hoppas på att många hotellgäster upptäcker Clarions imponerande satsning på friskvård och folkhälsa som ett resultat av detta.”

Stuart Lascelles (Försäljningschef på Casall Professional)

Kontakta oss för mer information >About Casall

CASALL PROFESSIONAL is an exclusive total supplier of gym equipment and heavier training tools as well as the official distributor of the world-leading fitness brand Matrix Fitness in Sweden and Norway. Our high performance line of equipment can be found in gyms all over Scandinavia and is known for its quality, forward thinking, and timeless design.