2021-10-08 12:03Press release

CASALL TAR SKULPTERANDE TIGHTS TILL NÄSTA NIVÅ- MED HÅLLBARHET I FOKUS

Som pionjärer inom skulpterande tights lanserade Casall redan 2014
den älskade klassikern Casall Sculpture® som sålts i hundratusentals exemplar världen över. Nu driver Casall utvecklingen framåt igen genom lanseringen av en uppdaterad Casall Sculpture® 2.0 och den innovativa nyheten CurvesUp®.
 
CurvesUp®
 
Med perfekt placerade, laminerade paneler på insidan av tightsen ger CurvesUp® stussen ett unikt, formande lyft. En skulpterande effekt som förstärks av vårt högpresterande premiumtyg Hold-on-tight®, med både extrem elasticitet, rörelsefrihet och kompressionskänsla. Tyget är tillverkat i Italien av återvunnen polyamid och har en tät konstruktion som gör tightsen garanterat ”squat proof”. CurvesUp® har även en smickrande hålstruktur längs baksidan av benen och självklart alla önskvärda funktioner för bästa prestation såsom mobilficka och dragsko för löpning. Perfekt passform, högteknologisk funktion, hållbart producerade – du kan faktiskt få allt.
 
Casall Sculpture® 2.0
 
Med en unik kombination av våra absolut bästa tyger – superflexibla, formande Sculptify® och det tätare, stödjande Hold-on-tight® framhävs din kroppsform på ett oöverträffat smickrande och skulpterande sätt. Med Casall Sculpture® 2.0 har vi uppdaterat midjan för att bli ännu mer formande, flyttat sömmarna baktill för en ännu mer smickrande stuss och de är nu dessutom producerade i återvunnet material.
Men vi nöjer oss inte där – för oss kommer kvaliteten alltid främst och att plaggen håller samma perfekta passform genom mycket tränande, stretchande och tvättande. Vi lanserar därför Casall Sculpture® 2.0 med en hållbarhetsgaranti där vi lovar att dina tights kommer se precis lika snygga ut, och sitta lika perfekt, efter mer än 200 tvättar – det tycker vi är hållbarhet på riktigt...
 

”Vi har velat utveckla det absolut bästa inom formande, skulpterande tights för dig som inte vill behöva kompromissa med varken passform, funktion, design, kvalitet eller hållbarhet. Vi vet att hemligheten till den perfekta passformen – som också håller över tid – är högteknologiska premiumtyger och har därför utgått från våra absolut bästa, Italienska tyger när vi har skapat CurvesUp och Sculpture 2.0. Det gör att de inte bara är extremt smickrande utan även är ledande när det gäller kvalitet och funktion, för din optimala prestation och komfort" säger Angelica Eichler, Head of Design på Casall Sport.

 
CurvesUp® och Casall Sculpture® 2.0 lanseras den
2:a september, exklusivt på Casall.se.
 
Prisuppgifter:
CurvesUp® Rek pris 999 SEK
Casall Sculpture® 2.0 High-waist Rek pris 1099 SEK
Casall Sculpture® 2.0 Regular Waist Rek pris 999 SEKAbout Casall

Casall Sport AB startade år 1984 med viljan att utveckla det absolut bästa inom träningskläder och hemmaträningsredskap. Sedan start har kvalitet, design, innovation och en hög etisk standard konsekvent varit i fokus och Casall är idag en ledande auktoritet inom träning i Sverige. Casall säljs på 20 marknader världen över.


Contacts

Retail Operations Manager
Anna Söderberg