2024-08-19 11:00Press release

AW24 Activewear collection from Casall

En modell poserar dynamiskt i Casalls nya AW24-kollektion, iklädd en vit sport-bh och vita tighst med hög midja. AW24 Casall - Iconic Sports Bra & Grace High Waist Tights

Season to shine
Casalls nya träningskollektion för hösten 2024 tar fram potentialen som finns inom dig! Denna säsong handlar om att kliva fram i rampljuset med plagg som får dig att älska varje kurva, muskel och hjärtslag. Utforska en kollektion med passformer som känns skräddarsydda för din bästa höst någonsin!

”Känsla och passform är vårt arv. Vi designar våra kollektioner med precision och stort detaljfokus, vilket säkerställer att varje plagg rör sig i perfekt symbios med din kropp genom varje träningspass. De högpresterande träningskläderna i AW24-kollektionen är utformade för att inspirera dig och ge dig en ännu bättre upplevelse av din träning,” säger Head of Design på Casall. 

Storyn bakom AW24-kampanjen "Season to shine" fångades under ett dygn i Stockholms skärgård av modefotografen Teitur Ardal med styling av Vanessa Werkelin. Den ständigt skiftande miljön skapar den perfekta scenen där du är huvudpersonen.

Season of confidence
Säsongens kollektion är stark men samtidigt mjuk, en värld av träningskläder och statementplagg som följer dig genom hösten och vintern. Paletten med mjuka rosa toner och fräscha gröna nyanser vilar på en bas av gråblått och en mjuk vaniljvit för den perfekta höststilen.

"Vi har tagit fram flera skalor inom samma färgfamiljer så att du kan skapa en monokrom look i olika nyanser. AW24-kollektionen inspirerar till rörelse och välbefinnande samtidigt som den uppmuntrar till att skapa din egen stil med de många stylingmöjligheterna," säger Head of Design på Casall.

Utforska hela AW24-kollektionen från Casall!



About Casall

Sedan 1984 har Casall Sport AB varit en pionjär inom sportmode och hemmaträningsredskap med ett ständigt fokus på kvalitet, design och innovation. Casall säljs idag på 30 marknader världen över, bland annat hos Selfridges, El Corte Ingles, Le Bon Marché, specialiserade sportbutiker och på casall.com. Casall Sport AB ingår i Casallgruppen tillsammans med Casall Professional, leverantörer av professionell gymutrustning.


Contacts

Sofia Brandberg
CMO
Sofia Brandberg