2020-07-13 14:10Press release

ACTIC VÄLJER CASALL PRO TILL SITT NYA HUVUDKONTOR

Som en av huvudleverantörerna har Casall PRO fått förtroendet av ACTIC att leverera utrustning till deras nya huvudkontors träningsanläggning. Actic väljer utrustning från Casall PRO till sitt friviktssortiment, gruppträningspass samt till deras nya träningsrigg. Här kommer de både testa och utmana träningsutrustningens hållbarhet samtidigt som de utbildar sina nya tränare.

Vi är väldigt glada för samarbetet med Casall PRO. Deras suveräna kommunikation, utrustning inom frivikt, gruppträning och till viss del maskiner som vi nu har i Actic Ulriksdal, inspirerar till träning och håller en väldigt hög kvalitet och är därför helt rätt val för vår nya topp-anläggning. Vi är väldigt glada för det samarbete vi har med Casall PRO som gör att vi tillsammans höjer ribban för träning!

– Jonas Lissjanis, Chief product manager på Actic, om deras nya anläggning och samarbetet med Casall PRO.

Actic har flyttat sitt huvudkontor till Ulriksdal och öppnar samtidigt en ny gym- och träningsanläggning. Anläggningen är på 1450 kvadratmeter och är fördelad på två våningsplan, vilket ger en luftig lokal med mycket bra möjligheter till olika träningsformer och koncept.
 
Vi är otroligt stolta över detta samarbete, att få leverera vår senaste utrustning och vara med och sätta en unik prägel på den nya anläggningen. Actics team har verkligen lyckats skapa en imponerande miljö – modern, omväxlande och optimerad för lokalen.
 
Stuart Lascelles, Head of Sales på Casall PRO, om samarbetet och Actics nya anläggning.About Casall

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativ kommersiell träningsutrustning och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.