2024-09-09 07:00Press release

A new capsule collection from Casall

Be the Muse

Var den inspirerande kraft du är med plaggen från kapselkollektionen Muse! Utforska toppen och tightsen Crease med eleganta rynkdetaljer som höjer din studiostil och ger en sofistikerad känsla till din träning i höst.

”Den rynkade snördetaljen i Muse-kollektionen fångar ögat och skapar vackra skuggor, vilket gör att plaggen både tar plats och är sofistikerade, samtidigt som de kan stylas på flera sätt," säger Evelina Lundin, designer på Casall.

Kapselkollektionen Muse från Casall finns i färgerna Evening Red och Svart i storlekarna XS-XL på casall.com och hos utvalda återförsäljare.


About Casall

Sedan 1984 har Casall Sport AB varit en pionjär inom sportmode och hemmaträningsredskap med ett ständigt fokus på kvalitet, design och innovation. Casall säljs idag på 30 marknader världen över, bland annat hos Selfridges, El Corte Ingles, Le Bon Marché, specialiserade sportbutiker och på casall.com. Casall Sport AB ingår i Casallgruppen tillsammans med Casall Professional, leverantörer av professionell gymutrustning.


Contacts

Sofia Brandberg
CMO
Sofia Brandberg